2015 júliusi újdonságok

Online számlázó program fejlesztések, 2015. 07. 13.

Bővített számla kiálltói adat megadás és új lehetőségek az automatizmusokban (számla első példány küldés e-mail-ben).

Új számla kiállítói adatmezők

A számla kiállítói adatokban külön mezőben megadható az IBAN és a BIC/SWIFT kód.

Beállítások > Általános > Alapadatok

Újabb automatikusan megjeleníthető tájékoztató

Automatikusan megjeleníthető tájékoztatókban bekapcsolható a "A számla aláírás és bélyegző nélkül is érvényes" szöveg megjelenítése” szöveg.

Ezt a funkciót akkor javasolt használni, ha nincs bekapcsolva a számlaképen az eladói és vásárlói aláírás.

Beállítások > Általános > Alapadatok

Egyéni vállalkozói nyilvántartási szám

Egyéni vállalkozók esetén a kötelezően megjelenítendő ev. nyilvántartási szám mostantól külön mezőben is megadható. Így nem a vállalkozás névvel egy sorban kerül megjelenítésre, hanem külön sorban.

Amennyiben Ön egyéni vállalkozó, és jelenleg a számla kiállítói név mögött kerül megjelenítésre a nyilvántartási száma, kérjük jelezze Ügyfélszolgálatunk részére, és segítünk a módosítás elvégzésében.

Beállítások > Általános > Alapadatok

Számla első példány küldése e-mail-ben

Korábban a rendszer a másolat elküldését biztosította, azonban mostantól szabadon beállítható, hogy a másolat vagy az eredeti kerüljön kiküldésre.

Beállítások > Általános > Alapadatok

Eredeti példány elküldéséhez jelölje be a Beállítások > Általános > Alapadatok oldalon az “Eredeti példány küldése e-mailben” sor jelölőnégyzetét.

Ha azt szeretné, hogy automatikusan a számla véglegesítése után küldje a rendszer a levelet, akkor a Beállítások > Általános > Automatikus műveletek menüpontban  “Ha kiállít egy számlát, a rendszer küldjön róla róla e-mailt” sor jelölőnégyzetét jelölje be.

Beállítások > Áltaálnos > Automatikus műveletek

Amennyiben a számla adatlapról manuálisan Ön szeretné elküldeni a számlát, akkor ne legyen bejelölve a  “Ha kiállít egy számlát, a rendszer küldjön róla róla e-mailt” opció.

Manuálisan a számla adatlapjáról küldhető el a számla az E-mail sorhoz tartozó küldés gombra kattintva.

Kimenő számla adatlap

Számla küldéssel kapcsolatos statisztikai adatok

Az automatikus küldésen túl, a számla adatlapon olyan tájékoztató adatok is megjelenítésre kerülnek, mint a számla milyen időpontban és mely e-mail címre került kiküldésre, az adott címzett mikor nyitotta meg a számlát, továbbá történt-e számla megnyitás - letöltés. Ezen adatok a kimenő számla adatlapon érhetőek el.

Kimenő számla adatlap

Fontos tudnivalók a számla küldéssel kapcsolatban

Az Ügyfél részére küldött számla biztonságos kapcsolaton keresztül érhető el "https" protokolon keresztül. Az automatikus tájékoztató e-mail szövege a Beállítások > E-mail sablonok menüpontban módosítható. A rendszer által küldött számla papír alapú számla, kizárólag nyomtatva érvényes, tehát erről feltétlenül tájékoztassa Ügyfelét és igény esetén biztosítsa nyomtatott formában történő eljuttatást. E-számla az e-számla modul használatával hozható létre. Számla küldés e-mail-ben kizárólag akkor használható, ha az Ügyfél adataiban rögzítve van az e-mail címe. Sztornó számla nem küldhető e-mail-ben.

Kérdések felmerülése esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll!

A bejegyzés eddigi hozzászólásai:

PhibipFig
2021.06.20. 07:00
achat 20mg levitra en france

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja.

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben