Blokknyomtatóhoz optimalizált számlakép

Online számlázó program fejlesztések, 2021. 04. 12.

Rendszerünk blokknyomtatóhoz optimalizált számlaképpekkel frissült. A posztban megismerheti a használatához szükséges tudnivalókat.

Ahhoz, hogy a blokknyomtatóhoz optimalizált számlaképet használni tudja, első lépésként engedélyezze a Beállítások > Általános > Alapadatok (első fül) felületen a Blokknyomtatóhoz optimalizált számlakép engedélyezése checkbox bejelölésével, majd kattintson a Mentés gombra.

Az engedélyezést követően beállíthatja, hogy melyik formátumú számlakép legyen az alapértelmezett. Az itt beállított számlakép formátum lesz alapértelmezetten kiválasztva számla létrehozása felületen. 

Számla készítéskor a számla adatlapon választhat az alapértelmezettől eltérő számlakép formátumot is (A4, 58 mm, 80 mm).

Az alapértelmezett formátum beállítható akár számlatömbönként is, ehhez kattintson a Beállítások felületen az Alapértelmezett formátum beállítása számlatömbönként menüpontra.

A rögzített számlatömbök listájában válassza ki az adott tömbhöz alapértelmezetten használni kívánt számlaképet, majd kattintson a Mentés gombra.

Fontos tudnivalók:

  • Ha egy számla kiállításra kerül pl: 58 mm-es számlaképpel, akkor az a későbbiekben 58 mm-es formátumban lesz csak letölthető-nyomtatható.
  • Az alapértelmezetten beállított számlakép formátum a számla véglegesítése után nem módosítható.
  • Kizárólag abban az esetben használja a blokknyomtatóhoz optimalizált számlaképet, ha rendelkezik a nyomtatáshoz szükséges megfelelő eszközzel.

Hozzászólás

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk válaszol.

06 30 535 2181

Üzenetküldés

Próbálja ki ingyen

Szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül kipróbálhatja.

Ingyenes kipróbálás

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben